Αν έχετε οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε καλέστε την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών στο 13818.

Γιατί Cloud ; |

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία της μισθοδοσίας

Γιατί τεχνολογία Cloud computing ?

Το PaySlip είναι λογισμικό μισθοδοσίας που έχει δημιουργηθεί με την τεχνολογία Cloud Computing και παρέχεται ως υπηρεσία (Software as a Service, SaaS) στους χρήστες του. Η τεχνολογία Cloud Computing είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία για την παροχή πρόσβασης σε δεδομένα και λογισμικά, και χρησιμοποιείται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα, η επέκταση της χρήσης αυτής της τεχνολογίας είναι ένας από τους κεντρικούς στρατηγικούς στόχους του κλάδου των Νέων Τεχνολογιών διεθνώς, τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους φορείς δημόσιας πολιτικής.
Είναι ενδεικτικό, ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο της "Ψηφιακής ατζέντας 2020" για τη δημιουργία μιας Ενιαίας Ψηφιακής Αγοράς έχει αναλάβει πρωτοβουλίες εναρμόνισης του πλαισίου λειτουργίας και των προδιαγραφών των υπηρεσιών Cloud Computing, μεταξύ όλων των χωρών της Ε.Ε., έτσι ώστε να επιταχυνθεί η υιοθέτηση της τεχνολογίας Cloud από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς και να δημιουργηθούν 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας και ετήσια αύξηση του ευρωπαϊκού ΑΕΠ κατά 1%, μέχρι το 2020.

Τι είναι το Cloud computing?

Cloud computing είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τον τρόπο αποθήκευσης και πρόσβασης σε δεδομένα και προγράμματα, μέσω του internet και όχι μέσω του σκληρού δίσκου του υπολογιστή. Το "σύννεφο" είναι, ουσιαστικά, μια μεταφορική έκφραση για το internet.
Πηγή: PCMag.com

Τι σημαίνει "λογισμικό ως υπηρεσία"?

Το λογισμικό ως υπηρεσία (Software as a Service - SaaS) είναι ένα είδος Cloud computing. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο τρόπο παροχής υπηρεσιών μέσω internet, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού στον υπολογιστή του πελάτη. Η λογική στην οποία βασίζεται η τεχνολογία SaaS είναι ότι ο πελάτης έχει πρόσβαση στην υπηρεσία χωρίς να αγοράζει το λογισμικό αλλά ενοικιάζοντας την άδεια παροχής της υπηρεσίας για όσο χρόνο θέλει, έναντι κάποιου μηνιαίου τιμήματος.

Γιατί λογισμικό ως υπηρεσία ?

 • Χαμηλοτερο συνολικο κοστος

  Αποδεδειγμένα το χαμηλότερο Συνολικό Κόστος (Total Cost of Ownership) σε σύγκριση με τα λογισμικά που απαιτούν εγκατάσταση.

 • Ασφαλης αποθηκευση

  Διαχείριση και αποθήκευση των δεδομένων στο ασφαλές περιβάλλον του cloud, χωρίς κίνδυνο να χαθούν λόγω βλάβης του υπολογιστή.

 • Φιλικο στον χρηστη

  Δεν προϋποθέτει τεχνικές γνώσεις, δεδομένου ότι δεν εγκαθίσταται, καθιστώντας το λογισμικό πιο φιλικό στο χρήστη.

 • Χωρις εγκατασταση

  Δεν απαιτεί εγκατάσταση στον υπολογιστή του χρήστη ούτε συγκεκριμένο εξοπλισμό σε hardware και επένδυση γι' αυτόν.

 • Μεγαλυτερη ευελιξια

  Εξασφαλίζει στους χρήστες ευελιξία στη χρήση του λογισμικού και στην τιμολόγησή του, καθώς πληρώνουν μόνο όταν το χρησιμοποιούν.

 • Ευκολη προσβαση

  Εύκολη πρόσβαση, από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, tablet, smartphone), και σε κάθε χρονική στιγμή, μέσω internet.

 • Αυτοματη Ενημερωση

  Αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού από τον πάροχο της υπηρεσίας, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση ενημερώσεων/αναβαθμίσεων από το χρήστη.

 • Εγγυημενη ποιοτητα υπηρεσιων

  Διασφάλιση σταθερού επιπέδου υπηρεσιών, για όλους τους χρήστες, σε κάθε χρονική στιγμή.